info-icon

0

Όροι Χρήσης

Δεδομένης της έλλειψης παρέμβασης ανθρώπινου παράγοντα στην αποστολή και λήψη παραγγελίας μέσω διαδικτύου (online), είναι απαραίτητο να λαμβάνετε υπόψη σας τους παρακάτω όρους πριν εισάγετε τα στοιχεία σας ή/και την παραγγελία σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά!

· Οι ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να έχουν οι φυλλομετρητές σας (browsers) για να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας είναι: Internet Explorer 10, Mozilla Firefox 33, Safari 7 ή μεταγενέστεροι με ενεργοποιημένη την εκτέλεση JavaScript.

· Αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας μετά την αποστολή δεν γίνεται.

· Ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα την αποκλειστικά ηλεκτρονική αποστολή των φορολογικών στοιχείων που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση των παραγγελιών μέσω της παρούσας πλατφόρμας.

· Οι παραγγελίες καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών που παραγγέλνουν για πρώτη φορά μπορεί να επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να αναγράφετε στην online παραγγελία σας το τηλέφωνο της διεύθυνσης παράδοσης, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε για επιβεβαίωση.

· Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάκοπη λειτουργία του www.forky.gr και ουδεμία ευθύνη φέρουμε σχετικά με οποιαδήποτε τεχνική ή όποια άλλη αδυναμία χρήσης του www.forky.gr.

· Παραδίδουμε γεύματα που προορίζονται για άμεση κατανάλωση. Κάθε γεύμα πρέπει να καταναλώνεται άμεσα κατόπιν παράδοσης.

· Όλα τα πιάτα μας φτιάχνονται με πολλή αγάπη, σε κοινούς όμως χώρους και μπορεί να υπάρξει πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με αλλεργιογόνους παράγοντες (όπως γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, αραχίδες, ξηρούς καρπούς, ψάρια, θαλασσινά, μουστάρδα, κ.ά.), πέρα από αυτούς που αναγράφονται στην περιγραφή του πιάτου. Εάν υποφέρετε από κάποια σοβαρή τροφική αλλεργία, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την κατανάλωση των φαγητών μας.

 

MYFORKY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «GOODY’S ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»


Η εταιρία με την επωνυμία «GOODY’S ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» (εφεξής καλούμενη και «Διοργανώτρια») με έδρα τα Σπάτα Αττικής, Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Κτίριο 14Β (εφεξής καλούμενη και «Διοργανώτρια») στο πλαίσιο προώθησης της προϊόντων και υπηρεσιών της διοργανώνει το Myforky (εφεξής το «Πρόγραμμα»).
Στα πλαίσια του Προγράμματος συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η «Διοργανώτρια» θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μου που έρχονται σε γνώση της βάσει της παρούσας με σκοπό τη διαχείριση του πελατολογίου της και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της και θα τηρεί αρχείο σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και την ισχύουσα νομοθεσία.
Τα δεδομένα αυτά δεν ανακοινώνονται σε τρίτους, πλην της εταιρίας με την επωνυμία «iProject – I. ΛΙΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «iProject» με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής επί της οδού Κερασίας αρ. 18 (εφεξής καλούμενη και «Τεχνικός Ανάδοχος»), η οποία θα παρέχει υπηρεσίες και θα ενεργεί ως εκτελών την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας.
Σε κάθε περίπτωση διατηρώ τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει των άρθρων 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 και το δικαίωμα μου να ανακαλέσω τη συναίνεσή μου για τη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων ή να ζητήσω τη διαγραφή αυτών κατόπιν σχετικής ειδοποίησης. Αναλυτικά τα δικαιώματα των μελών αναφέρονται στην δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων των μελών Myforky αναφέρονται στον ιστότοπο www.forky.gr. Επιπλέον, δηλώνω ότι έλαβα γνώση των όρων που διέπουν το πρόγραμμα, όπως αυτοί αναγράφονται παρακάτω, τους οποίους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.


Περιγραφή Προγράμματος Επιβράβευσης και Πιστότητας


Το Πρόγραμμα Myforky (εφεξής το «Πρόγραμμα») είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης και ανταμοιβής των πιστών πελατών του Forky.
Πιο συγκεκριμένα, για να συμμετάσχει κάποιος πελάτης της Διοργανώτριας στο Πρόγραμμα, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει εγγραφή μέσα από τα διαθέσιμα κανάλια εγγραφής. Από τη στιγμή που ο χρήστης έχει επιβεβαιώσει την εγγραφή του, μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του σε κάθε του αγορά μέσα από τα σημεία πώλησης Forky που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και να συλλέγει forkies (εφεξής οι «Πόντοι»).
Κάθε φορά που κάποιο μέλος του Προγράμματος συγκεντρώνει τρείς (3) Πόντους, τότε κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας ίσης με το δέκα τις εκατό (10%) της συνολικής αξίας των τριών (3) τελευταίων αγορών του (εφεξής η «Δωροεπιταγή»).
Η Δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε αγορές μέσω του www.forky.gr και της εφαρμογής forky app..
Εκτός από τους Πόντους, το κάθε μέλος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε περιοδικές κληρώσεις, για διάφορα δώρα που θα δημοσιεύονται στο forky.gr και στο forky app, αρκεί να έχει αποκτήσει Πόντους κατά τη ισχύος της κλήρωσης. Για τη συμμετοχή του στις κληρώσεις, δεν απαιτείται καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση. Ο αριθμός συμμετοχών του ορίζεται ως ο αριθμός των Πόντων που έχει κερδίσει τη συγκεκριμένη περίοδο. Η κλήρωση θα διεξάγεται ηλεκτρονικά και η ακριβής ημερομηνία θα αναφέρεται στους Όρους συμμετοχής κάθε κλήρωσης, οι οποίοι θα δημοσιεύονται κάθε φορά παράλληλα με τη δημοσίευση της νέας θεματικής κλήρωσης. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικώς.
1.    Εφαρμογές και Προϋποθέσεις Συμμετοχής
1.    Οι παρόντες όροι διέπουν τη χρήση του Προγράμματος επιβράβευσης πελατών Myforky της Διοργανώτριας, και ειδικότερα των διαδικασιών εκείνων που αφορούν το πλαίσιο απόκτησης και εξαργύρωσης των Πόντων του Προγράμματος από τα συμμετέχοντα σε αυτό άτομα (εφεξής οι «Συμμετέχοντες»).
2.    Το Πρόγραμμα έχει ως ημερομηνία εκκίνησης τον μήνα Απρίλιο του 2022 ενώ δε διέπεται από κάποια καθορισμένη ημερομηνία λήξης. Σε κάθε περίπτωση, η Διοργανώτρια διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το Πρόγραμμα οποτεδήποτε.
3.    Το Πρόγραμμα ισχύει για όλη τη διάρκεια εκάστου ημερολογιακού έτους και αφορά τις αγορές που πραγματοποιούνται σε όλα τα σημεία πώλησης της Διοργανώτριας, καθώς και την αλληλεπίδραση των μελών με το ίδιο το Πρόγραμμα, μέσα από Διαγωνισμούς, κληρώσεις και συμμετοχές σε διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες θα αναγράφονται σε ευκρινές σημείο στην ισχύουσα έκδοση του Ιστότοπου. Ο Διοργανωτής διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα προσθήκης, αφαίρεσης και γενικότερα τροποποίησης των ενεργειών που χρειάζεται να πραγματοποιηθούν για την απόκτηση συγκεκριμένου αριθμού Πόντων.
4.    Οι Συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
1.    Να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα, ηλικία, φύλλο και επάγγελμα.
2.    Για τους ανήλικους, κάτω των 18 ετών, τεκμαίρεται ότι συμμετέχουν έχοντας λάβει την προηγούμενη συναίνεση των προσώπων που ασκούν κατά νόμο τη γονική μέριμνα, άλλως την επιμέλεια αυτών.
3.    Έχουν καταχωρήσει μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου.
4.    Έχουν επιβεβαιώσει την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του Προγράμματος να ενημερώνουν για τις αλλαγές των προσωπικών τους στοιχείων το προφίλ τους στον ιστότοπο του Προγράμματος (www.forky.gr).
5.    Η εγγραφή στο Πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτική με την αγορά των προϊόντων.
6.    Η συλλογή πόντων γίνεται: μέσω αγοράς προϊόντων από τα ψηφιακά κανάλια πώλησης του Forky,
2.    Εγγραφή στο Πρόγραμμα
Για να συμμετάσχει κάποιος πελάτης του Forky στο Πρόγραμμα, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει εγγραφή μέσα από τα διαθέσιμα κανάλια εγγραφής. Από την στιγμή που ο χρήστης έχει επιβεβαιώσει την εγγραφή του, μπορεί να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του σε κάθε του online παραγγελία μέσα από την Ιστοσελίδα και την Εφαρμογή και να συλλέγει Πόντους. 
Για να εγγραφεί κάποιος στο Πρόγραμμα, θα πρέπει να ακολουθήσει έναν από τους παρακάτω τρόπους:
1.    Ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί στο Πρόγραμμα δωρεάν, μέσα από τον Ιστότοπο www.forky.gr, συμπληρώνοντας το Όνομα, το Επίθετο, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλει να χρησιμοποιήσει σαν αναγνωριστικό, το οποίο πρέπει να επιβεβαιώσει, συμπληρώνοντας τον κωδικό επιβεβαίωσης που ο χρήστης έλαβε με email στο αντίστοιχο πεδίο.
2.    Ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί στο Πρόγραμμα δωρεάν, μέσα από την εφαρμογή Forky app, συμπληρώνοντας το Όνομα, το Επίθετο, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλει να χρησιμοποιήσει σαν αναγνωριστικό, το οποίο πρέπει να επιβεβαιώσει, συμπληρώνοντας τον κωδικό επιβεβαίωσης που ο χρήστης έλαβε με email στο αντίστοιχο πεδίο.


3.    Συλλογή Πόντων
Για να συλλέξει κάποιος τα forkies (Πόντοι) του Myforky είναι απαραίτητο να είναι ενεργό μέλος του Προγράμματος. Πόντους μπορεί κανείς να συλλέξει κατά τη διάρκεια των αγορών του μέσα από τα ψηφιακά κανάλια διανομής που ανήκουν στη Διοργανώτρια, καθώς με κάθε αγορά το κάθε μέλος κερδίζει ένα (1) Πόντο.
Για τη συλλογή των Πόντων είναι απαραίτητη η σύνδεση του χρήστη στην υπηρεσία με την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (email) που έχει δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγγραφής του.
Κάθε μέλος δύναται να αποκτά πόντους μόνο για δύο παραγγελίες ανά ημέρα ενώ μετά την δεύτερη παραγγελία, οι πόντοι αποδίδονται μόνο κατόπιν ελέγχου.
Για την επιπλέον επιβράβευση των Συμμετεχόντων, κατά τη Διάρκεια του Προγράμματος, δύναται να ενεργοποιούνται μηχανισμοί που μπορούν να δώσουν στους Συμμετέχοντες τη δυνατότητα απόκτησης πρόσθετων Πόντων ως επιβράβευση για την επιτυχή ολοκλήρωση συγκεκριμένων και σαφώς οριοθετημένων δοκιμασιών (π.χ. επιτυχής εγγραφή, απάντηση σε ένα αριθμό ερωτήσεων, αγορά συγκεκριμένων προϊόντων κλπ).
Στις παραπάνω περιπτώσεις, η λήψη των πρόσθετων Πόντων προϋποθέτει ικανοποίηση των εκάστοτε τιθέμενων κριτηρίων από το συμμετέχοντα, τα οποία θα δημοσιεύονται στον Ιστότοπο καθ’ όλη τη Διάρκεια του Προγράμματος.


4.    Εξαργύρωση Πόντων
1.    Σε καμία περίπτωση ο αριθμός των Πόντων και το δικαίωμα έκπτωσης δεν ανταλλάσσονται με χρήματα. Με τη συλλογή κάθε τριών (3) Πόντων, ο κάθε Συμμετέχων κερδίζει μια Δωροεπιταγή αξίας ίσης με το 10% του συνολικού ποσού των τριών (3) τελευταίων παραγγελιών του, την οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε διάστημα τριών (3) εβδομάδων, σε οποιοδήποτε σημείο πώλησης της Διοργανώτριας, το οποίο συμμετέχει στο Πρόγραμμα.
2.    Οι δωροεπιταγές έχουν ισχύ από την επόμενη ημερολογιακή μέρα έως τρεις (3) εβδομάδες μετά.
3.    Σε κάθε συναλλαγή δύναται να εξαργυρώσει πολλαπλές Δωροεπιταγές. Από τη στιγμή που ο Συμμετέχων διαθέτει Δωροεπιταγές οι οποίες δεν έχουν λήξει, μπορεί να τις χρησιμοποιήσει, αρκεί το συνολικό ποσό της παραγγελίας του να είναι ίσο ή μεγαλύτερο της ελάχιστης παραγγελίας μετά την εφαρμογή της/των δωροεπιταγής/δωροεπιταγών στο εκάστοτε κανάλι.
4.    Δεν υφίσταται ανώτατος αριθμός Πόντων που μπορεί ένας Συμμετέχων να συγκεντρώσει, ενώ κάθε φορά που συλλέγει τρεις (3)  Πόντους, οι Πόντοι του Προγράμματος μηδενίζονται.
5.    Οι συναλλαγές εξαργύρωσης εξαιρούνται από την συλλογή Πόντων.
6.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να αναπροσαρμόζει ή να αντικαθιστά τον τρόπο υπολογισμού των Πόντων και του ύψους επιβράβευσης των αγορών.


5.    Κληρώσεις
1.    Ο κάθε Συμμετέχων στο Πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε κληρώσεις, αρκεί να έχει αποκτήσει έστω έναν Πόντο κατά τη διάρκεια της ισχύος τους. Ο αριθμός των συμμετοχών που έχει, ορίζεται ως ο αριθμός των Πόντων που έχει κερδίσει τη συγκεκριμένη περίοδο.
2.    Από τις κληρώσεις, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας, της Τεχνικής Αναδόχου και των συνδεδεμένων με αυτές εταιριών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς έως δευτέρου βαθμού.
3.    Η κλήρωση θα διεξάγεται ηλεκτρονικά ενώ θα είναι διαθέσιμοι ξεχωριστοί Όροι συμμετοχής για κάθε κλήρωση που θα διεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος.
4.    Εκάστη κλήρωση θα πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού.
5.    Στη διαδικασία των κληρώσεων δεν υπάρχει καμία απολύτως ανθρώπινη παρέμβαση. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) των συμμετεχόντων, μέσω των οποίων πραγματοποιούν την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα, καταχωρούνται στο σύστημα της Τεχνικού Ανάδοχου, με σκοπό την ανάδειξη των δικαιούχων συμμετοχής στις κληρώσεις του μήνα και νικητών αυτού.
6.    Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά και δεν ανταλλάσσεται η αντίστοιχη αξία τους με χρήματα.
7.    Εκτός από την εξασφάλιση για τους νικητές του δώρου που έκαστος κέρδισε, η Διοργανώτρια και η Τεχνικός Ανάδοχος ουδεμία άλλη πρόσθετη υποχρέωση έχουν προς αυτούς που συμμετείχαν στην κλήρωση του Μήνα. Η ευθύνη της Διοργανώτριας και της Τεχνικού Αναδόχου περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των δώρων και δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Μετά την κλήρωση και τη διανομή των δώρων στους νικητές, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και της Τεχνικής Αναδόχου παύει να υφίσταται.. Η Διοργανώτρια και η Τεχνική Ανάδοχος δε θα ευθύνονται για πραγματικά ελαττώματα που τυχόν εμφανισθούν στα Δώρα, για τα οποία οι νικητές του Προγράμματος, ή οι τυχόν επιλαχόντες αυτών, πρέπει να απευθυνθούν απευθείας στους κατασκευαστές των Δώρων ή στις σχετικές αντιπροσωπείες. Τα Δώρα που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους παρέχονται στην κατάσταση στην οποία αυτά έχουν και ευρίσκονται, αποκλειομένης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κλπ, έναντι της Διοργανώτριας ή της Τεχνικής Αναδόχου. Σε πλήρη εξόφληση οποιασδήποτε τυχόν αξίωσης ή απαίτησης οποιουδήποτε νικητή αναφορικά με πραγματικά ή άλλα ελαττώματα και αντί καταβολής (pro soluto) συμφωνείται ότι η Διοργανώτρια ή η Τεχνική Αναδόχος (κατ’εντολή και για λογαριασμό της Διοργανώτριας) θα εκχωρήσουν προς το νικητή, κατόπιν σχετικού εγγράφου αιτήματος του νικητή, τυχόν εργοστασιακές ή άλλες εγγυήσεις του κατασκευαστή που συνοδεύουν το αντίστοιχο Δώρο, εφόσον υφίστανται. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας ή της Τεχνικής Αναδόχου θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις τους από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας που συντρέξουν στο πρόσωπο οποιουδήποτε εξ αυτών. Επίσης η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη υπέχει, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί ή/και βλάβη σωματική ή/και ζημία ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα. Επίσης η Διοργανωτρια και η Τεχνική Ανάδοχος δε θα ευθύνονται για οποιαδήποτε αδυναμία ή καθυστέρηση της λήψης ή καταχώρισης SMS συμμετέχοντα από το σύστημα του Προγράμματος για τεχνικούς λόγους, λόγους ανωτέρας βίας ή λόγους αποδιδόμενους σε σφάλμα οποιασδήποτε φύσης.
8.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον αριθμό και το είδος των δώρων κατά την κρίση της. Οι νικητές θα λαμβάνουν το δώρο τους σε τόπο και χρόνο που θα ορίσουν η Διοργανώτρια και η Τεχνική Ανάδοχος με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο θα είναι δυνατή η πιστοποίηση – εξακρίβωση των στοιχείων που θα έχει δηλώσει στην τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διοργανώτρια. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι ανήλικος και δε διαθέτει τέτοιο έγγραφο το Δώρο θα παραδίδεται σε ένα εκ των γονέων του.
9.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Ιστότοπου τους νικητές των κληρώσεων. Με τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα οι Συμμετέχοντες δίδουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των νικητών.


6.    Λήξη-Καταγγελία
1.    Η Διοργανώτρια δικαιούται να τροποποιεί μονομερώς οποιονδήποτε όρο της παρούσας σύμβασης, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα γνωστοποιείται προηγουμένως στον κάτοχο με κάθε πρόσφορο μέσο στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει αυτός δηλώσει κατά τη συμμετοχή του στο Πρόγραμμα ή με ανάρτηση της οποιασδήποτε τροποποίησης εντός των καταστημάτων της Διοργανώτριας. Η Διοργανώτρια διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να τερματίσει το Πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγγραφη γνωστοποίηση στον συμμετέχοντα στο Πρόγραμμα.
2.    Εάν για οποιονδήποτε λόγο η Διοργανώτρια τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων του προγράμματος ή παύσει το πρόγραμμα προνομίων, ο Συμμετέχων ουδεμία αξίωση διατηρεί κατά της εταιρίας, εφόσον ήδη με το παρόν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για πρόγραμμα προνομίων που παρέχεται από ελευθεριότητα της Διοργανώτριας.
3.    Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τη συμμετοχή του Συμμετέχοντος ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας εξαπάτησης από το μέλος. Στην περίπτωση αυτή όλοι οι Πόντοι και οι δωροεπιταγές που έχουν αποκτηθεί θα διαγράφονται αμέσως.


7.    Γενικοί Όροι
1.    Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων συμμετοχής.
2.    Οποιοσδήποτε δικαιούται να λαμβάνει με επιμέλεια και έξοδά του ακριβές αντίγραφο των παρόντων όρων συμμετοχής, αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info@forky.gr.
3.    Οι όροι του διαγωνισμού βρίσκονται αναρτημένοι στη σελίδα www.forky.gr. Για απορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε email στο info@forky.gr.
4.    H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του Μέλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (SMS/Viber) ή web/app push. Τα μέλη που γράφονται στο Πρόγραμμα αποδέχονται υποχρεωτικά την λήψη ενημερώσεων και προσφορών, προκειμένου να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους σκοπούς του Προγράμματος (αποστολή Δωροεπιταγών και κουπονιών που ο χρήστης έχει κερδίσει με την συλλογή πόντων, νέων αλλά και αποκλειστικές προσφορές μόνο για τα μέλη). Τα μέλη ωστόσο έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν το μέσο από το οποίο θέλουν να λαμβάνουν ενημερώσεις και προσφορές αποκλειστικά μέσω της Ιστοσελίδας και της Εφαρμογής. 
5.    Εάν ο Συμμετέχων επιθυμεί να διαγραφεί από το συγκεκριμένο Πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να επισκεφτεί τον Ιστότοπο www.forky.gr, να συνδεθεί στον λογαριασμό του, να μεταβεί στην κατηγορία «Προφίλ» και να επιλέξει τη διαγραφή του πατώντας πάνω στο κουμπί της διαγραφής.
6.    Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι αυτός που λαμβάνει μέρος στο Πρόγραμμα είναι ο κάτοχος ή έχει τη νόμιμη και ανεπιφύλακτη έγκριση και ρητή εξουσιοδότηση του κατόχου της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της SIM κάρτας που αντιστοιχεί στον αριθμό του κινητού με τον οποίο έλαβε μέρος στο Πρόγραμμα. Η αποστολή SMS σύμφωνα με τους παρόντες όρους συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων εκ μέρους του Συμμετέχοντος. Ειδικότερα ο Συμμετέχων αποδέχεται την λήψη ενημερωτικών μηνυμάτων για την προώθηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού και για όσο χρόνο διαρκεί ο Διαγωνισμός αυτός.
7.    Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατά την εφαρμογή τους, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Πρόγραμμα, που ενδέχεται να προκύψει υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται από το www.forky.gr, συμπεριλαμβανομένης και της παροχής υπηρεσιών online παραγγελίας των προϊόντων μας προϋποθέτει τη διασφάλιση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας. Συνεπώς, είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας να δηλώσετε τα αληθή στοιχεία σας που θα σας ζητηθούν όπως όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο. Με την εγγραφή σας στο www.forky.gr και την εισαγωγή των αιτουμένων στοιχείων θα σας ζητηθεί επίσης να παράσχετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που εισάγετε για τους σκοπούς, που αναφέρονται κατωτέρω.

Η «GOODY'S ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» (GOODY'S) ως υπεύθυνη επεξεργασίας συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα, που εσείς της γνωστοποιείτε με την εισαγωγή των αιτουμένων πληροφοριών στα αντίστοιχα πεδία ή/και των απαντήσεών σας ως ανωτέρω.

Σκοπό της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων που δηλώνετε, αποτελεί η παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων που αιτείστε μέσω του website, για τη λήψη των οποίων απαιτείται η χρήση ή/και η επεξεργασία τους π.χ. online παραγγελίες και η πώληση και η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από την ιστοσελίδα Forky μέσω του www.forky.gr. Εκτελούσα την επεξεργασία είναι η εταιρεία SINGULAR LOGIC AE, η οποία υποστηρίζει τεχνικά την Ιστοσελίδα www.forky.gr.

Στο πλαίσιο παροχής αυτών των υπηρεσιών και προϊόντων η GOODY'S διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε γνωστοποιήσει για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της καθώς και σχετικών προσφορών ή/και ανακοινώσεων, εφόσον έχετε δώσει ρητή και ειδική συγκατάθεση προς τούτο.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την GOODY'S, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους. Περαιτέρω, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία υφίστανται επεξεργασία από την GOODY'S, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε την επεξεργασία των δεδομένων σας εν γένει ή για σκοπούς εμπορικής προώθησης είτε μέσω των σχετικών εικονιδίων/πεδίων της ιστοσελίδας είτε αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@forky.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει.

Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην GOODY'S μέσω του www.forky.gr, είτε κατά την εγγραφή σας είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας, και δη του Ν.2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν.

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας θα τηρεί και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για το χρονικό διάστημα που ορίζεται από τις νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.

Η GOODY'S μετά από τη δική σας ρητή συγκατάθεση, δύναται να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που της γνωστοποιείτε μέσω του www.forky.gr κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν, για προωθητικούς, και διαφημιστικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα π.χ. εταιρείες ερευνών αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών, και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χρήσης αναρτώντας αυτούς στο www.forky.gr.

Εγγραφή ή/και χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του www.forky.gr αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης του.

Up icon